Referenties

Dat ziet er allemaal leuk uit maar hoe weet ik nu of ‘Sax with the DJ’ precies is wat ik zoek?! Sax with the DJ speelt sinds ruim 10 jaar op uiteenlopende evenementen. Kijk maar eens naar een aantal namen hieronder! De onderstaande tevreden opdrachtgevers uit het verleden laten wij graag voor zichzelf spreken:

Saxofonist op bruiloft

Referenties van bedrijven

Centraal Beheer Achmea

Centraal Beheer

“Niets dan complimenten van onze gasten over deze heren!”

Livegigs

Livegigs

“Zeer professioneel op het gebied van DJ & Live artiesten.”

CBR

CBR

“Fijne partij om mee te werken, flexibel en toegewijd!”

Naturalis Biodiversity Center

Naturalis

“Het team van Sax With The DJ heeft er een mooi feestje van gemaakt!”

Referenties van theperfectwedding.com

The Perfect Wedding

Jeen

“KWALITEIT EN KLASSE, daar staat “Sax with the DJ” voor!! We hebben ontzettend positieve reacties gekregen op ‘’onze DJ, Norbert” en zijn team. Ze voelden de sfeer van ons feest heel goed aan, de saxofonist speelt de sterren van de hemel en Norbert neemt een fantastische geluidsinstallatie mee.”

The Perfect Wedding

Martin en Laura

“Sax with the dj heeft van ons trouwfeest echt een dansfeest gemaakt, iedereen kwam heerlijk los op de dansvloer. Norbert en zijn team hebben uitstekend naar onze wensen geluisterd en waren altijd zeer prettig in de communicatie. Het was het beste feest ooit!”

The Perfect Wedding

Marco en Chantal

“Met één woord: Fantastisch!! Zo enorm genoten van de sfeer en muziek! Niet alleen wij, maar ook iedereen die op onze bruiloft aanwezig waren. Bedankt!”

The Perfect Wedding

Ingrid en Bart

“Sax with the DJ heeft onze schuur omgebouwd naar een ware club. Muziek was perfect, de sax nog beter en de lichten zorgden voor een mooie sfeer.”

Een greep uit onze opdrachtgevers

Bekijk ook onze sociale media kanalen