DJ bruiloft Apeldoorn

Een DJ voor jullie bruiloft in Apeldoorn inhuren? Kies voor talentvolle DJ’s en artiesten. Kies voor een schat aan ervaring en repertoire. Kies voor Sax with the DJ. Of het nu gaat om de receptie, diner of het avondfeest. Met onze ruime podiumervaring weten wij wat er nodig is om van jullie bruiloft een onvergetelijk dag te maken. Hieronder vertellen wij jullie meer over de mogelijkheden en prijzen.

DJ bruiloft Apeldoorn
DJ bruiloft Apeldoorn werkwijze

Unieke bruiloft

Ieder bruidspaar is anders en elke bruiloft is uniek. Jullie hebben vast al een aantal ideeën voor het avondfeest. Wij gaan graag met jullie om tafel om jullie plannen door te nemen. Samen gaan we op zoek naar de meest passende DJ voor jullie bruiloft in Apeldoorn. Wij hebben op veel bruiloften al een spetterende act mogen verzorgen. Benieuwd naar hun ervaringen? Bekijk onze reviews eenvoudig online. 

Ontdek de mogelijkheden

DJ met saxofonist in Apeldoorn?

Maak jullie bruiloft nog specialer en kies voor een unieke combinatie. Bijvoorbeeld door een DJ met saxofonist op jullie bruiloft in Apeldoorn in te huren. Onze DJ draait nummers die aansluiten bij jullie muzieksmaak en onze saxofonist speelt moeiteloos mee. Liever een DJ met vocalist, percussionist, gitarist of andere artiest? Dat kan! Wij bieden eindeloos veel mogelijkheden voor het verzorgen van een spetterende act met DJ’s en live-artiesten.

Perfecte licht en geluid op jullie bruiloft

Ook kunnen wij jullie helpen aan het perfecte licht en geluid op jullie bruiloft. Hiervoor hebben wij sinds jaren een samenwerking met onze partner Remote Rental. Samen met hen maken wij jullie bruiloft compleet. Op onze website vind je meer informatie over de mogelijkheden voor podiumtechniek. Heb je specifieke wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. DJ booth huren? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres!

Bruiloft DJ Apeldoorn

DJ op jullie bruiloft in Apeldoorn inhuren?

Klaar voor een originele bruiloft? Neem dan contact op met Sax with the DJ. Dat kan door te bellen naar 033 – 2089033 of een e-mail te sturen naar info@saxwiththedj.com. Wij vertellen jullie graag meer over de mogelijkheden voor een DJ op jullie bruiloft in Apeldoorn, Utrecht, Amersfoort of omgeving.