DJ bruiloft Amersfoort

1… 2… 3… Met een spetterende show trapt onze DJ – tijdens jullie bruiloft in Amersfoort – het huwelijk af. Op de klanken van de mooiste muziek dans je de stress van de afgelopen dagen weg. Zijn jullie op zoek naar een goed repertoire om jullie verdere leven mee in te luiden? Schakel dan de specialisten van Sax with the DJ in. Wij zetten alles op alles om van jullie trouwerij een droomfeest te maken. Beloofd!

DJ bruiloft Amersfoort
Werkwijze bruiloft DJ Amersfoort

Onze artiesten

Sax with the DJ bestaat uit een grote groep vol diverse artiesten. Allereerst kunnen jullie een keuze maken uit verscheidene DJ’s, waaronder: DJ Norbert de Bot, DJ Jeroen en DJ Funky Feike. Om het feest compleet te maken, worden er vaak ook instrumenten ingeschakeld. Bij ons zijn daarom ook meerdere saxofonisten, percussionisten, gitaristen, trompettisten en violisten werkzaam. Een gouden combinatie! Zijn jullie op zoek naar een DJ voor jullie bruiloft in Amersfoort? Bij Sax with the DJ vind je zoveel meer!

De werkwijze van Sax with the DJ

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Natuurlijk zijn jullie voor de grote dag op zoek naar de nodige entertainment. Met Sax with the DJ wordt een bruiloft in Amersfoort gegarandeerd een adembenemend spektakel. Dit komt grotendeels door onze heldere werkwijze. Na het ontvangen van jullie aanvraag, plannen wij meteen een intakegesprek in. Hierna volgt een duidelijke offerte. Nadat jullie akkoord zijn gegaan, gaan wij aan de slag. Vlak voor jullie bruiloft in Amersfoort loopt onze DJ het programma nog één keer goed door.

Een goed feestje bouwen: daar zijn wij goed in. Overwegen jullie om onze DJ voor jullie bruiloft in Amersfoort in te schakelen? Bekijk dan zeker onze sfeerimpressies, beluister in alle rust onze mixtapes en lees onze referenties!

Boek nu een DJ voor jouw bruiloft in Amersfoort

Ben jij klaar voor een onvergetelijke trouwerij? De specialisten van Sax with the DJ bouwen gegarandeerd een feestje! Neem daarom vandaag nog contact met ons op. Dit kan uiteraard via ons eigen contactformulier of door simpelweg te bellen naar 06-24860485. Wij vertellen je dan graag over onze mogelijkheden. Draait onze DJ binnenkort op jullie bruiloft in Amersfoort?

Bekijk ook onze sociale media kanalen