DJ bruiloft Amersfoort

1… 2… 3… Met een spetterende show trapt onze DJ – tijdens jullie bruiloft in Amersfoort – het huwelijk af. Op de klanken van de mooiste muziek dans je de stress van de afgelopen dagen weg. Zijn jullie op zoek naar een goed repertoire om jullie verdere leven mee in te luiden? Schakel dan de specialisten van Sax with the DJ in. Wij zetten alles op alles om van jullie trouwerij een droomfeest te maken. Beloofd!

DJ bruiloft Amersfoort
Werkwijze bruiloft DJ Amersfoort

De voordelen

Een draaitafel. Felle lichten. Dansbare muziek. Voordelen voor een DJ op jullie bruiloft in Amersfoort zijn er genoeg. Zo beschikken ze over een breed repertoire aan nummers. Er is dan ook altijd ruimte voor verzoekjes. Daarnaast kunnen zij snel schakelen, hebben ze vaak een goede interactie met het publiek en nemen ze maar weinig ruimte in. Ten opzichte van een live band is een DJ op jullie bruiloft in Amersfoort ook nog eens goedkoper.

Ontdek de mogelijkheden

Een DJ op jullie bruiloft in Amersfoort? Er zullen gasten zijn die deze keuze redelijk gewoontjes vinden. Met Sax with the DJ maak jij je daar geen zorgen om. Je schakelt immers niet alleen een DJ in, maar ook een breed scala aan saxofonisten, percussionisten en andere vakmensen. Zo krijgen jullie gasten toch die speciale live-ervaring. Een DJ op jullie bruiloft in Amersfoort is daarmee dé perfecte keuze!

 

Onze artiesten

Sax with the DJ bestaat uit een grote groep vol diverse artiesten. Allereerst kunnen jullie een keuze maken uit verscheidene DJ’s, waaronder: DJ Norbert de Bot, DJ Jeroen en DJ Funky Feike. Om het feest compleet te maken, worden er vaak ook instrumenten ingeschakeld. Bij ons zijn daarom ook meerdere saxofonisten, percussionisten, gitaristen, trompettisten en violisten werkzaam. Een gouden combinatie! Zijn jullie op zoek naar een DJ voor jullie bruiloft in Amersfoort of bijvoorbeeld Apeldoorn? Bij Sax with the DJ vind je zoveel meer!

 

De werkwijze van Sax with the DJ

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Natuurlijk zijn jullie voor de grote dag op zoek naar de nodige entertainment. Met Sax with the DJ wordt een bruiloft in Amersfoort gegarandeerd een adembenemend spektakel. Dit komt grotendeels door onze heldere werkwijze. Na het ontvangen van jullie aanvraag, plannen wij meteen een intakegesprek in. Hierna volgt een duidelijke offerte. Nadat jullie akkoord zijn gegaan, gaan wij aan de slag. Vlak voor jullie bruiloft in Amersfoort loopt onze DJ het programma nog één keer goed door.

Een goed feestje bouwen: daar zijn wij goed in. Overwegen jullie om onze DJ voor jullie bruiloft in Amersfoort in te schakelen? Bekijk dan zeker onze sfeerimpressies, beluister in alle rust onze mixtapes en lees onze referenties!

 

Verschillende technieken

Zoveel mensen, zoveel wensen. Wanneer jullie een DJ voor jullie bruiloft in Amersfoort willen inschakelen, hebben jullie misschien al een goed idee wat jullie willen. Denk hierbij niet alleen aan het budget, maar ook aan de locatie en de ruimte die wij innemen. Om jou hierin te voorzien, kunnen wij je drie verschillende mogelijkheden bieden. Uiteraard geven wij je hier graag het nodige advies over.
Zijn jullie op zoek naar een DJ voor een kleine bruiloft in Amersfoort? Dan is Basic mogelijkheid waarschijnlijk al meer dan voldoende. Met de Basic DJ Booth, Pioneer DJ Gear, microfoon, ledspots en Hazer rook kunnen wij zo’n 100 personen van een perfect feestje voorzien. DJ booth huren? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres!

 Groeit het bezoekersaantal tot 150 personen? Dan raden wij het Exclusive-pakket aan. Hiermee wordt de DJ op jouw bruiloft in Amersfoort voorzien van vele extra’s. Denk aan een exclusieve DJ Booth meubel met LED, een Moving Head Lichtshow en tevens een licht- en geluidstechnicus. Staat onze DJ in Amersfoort voor een bruiloft met een groter publiek te draaien? Dan kun je kiezen voor extra opties, waaronder:

  • Full Colour Lasershow
  • Steam / Confetti Kanon
  • LED Visual Wall

Boek nu een DJ voor jouw bruiloft in Amersfoort

Ben jij klaar voor een onvergetelijke trouwerij? De specialisten van Sax with the DJ bouwen gegarandeerd een feestje! Neem daarom vandaag nog contact met ons op. Dit kan uiteraard via ons eigen contactformulier of door simpelweg te bellen naar 033 – 2089033. Wij vertellen je dan graag over onze mogelijkheden. Draait onze DJ binnenkort op jullie bruiloft in Amersfoort?

Bekijk ook onze sociale media kanalen