Saxofonist bruiloft

De beste saxofonist voor jouw bruiloft boek je bij
Sax with the DJ. Stijlvol en perfect voor diverse momenten. U kunt bijvoorbeeld een saxofonist inhuren om te spelen tijdens de receptie of het diner. Ontspannen, zwoele jazz of Ibiza chillout, onze saxofonist zal zorgen voor de juiste sfeer. Of wat denk je van een saxofonist op jouw avondfeest? Een unieke live act waar nog lang over zal worden nagepraat. Hieronder vertellen wij je meer over de mogelijkheden.

Bruiloft saxofonist
Saxofonist bruiloft

Veelzijdige saxofonisten

Het team van Sax with the DJ bestaat uit een groep vaste saxofonisten. Stuk voor stuk talentvolle artiesten met jarenlange podiumervaring. Zo staan onze saxofonisten regelmatig op bruiloften. Door het uitgebreide repertoire kunnen onze saxofonisten op iedere bruiloft een prachtige live-act (op maat) verzorgen. Bovendien hebben wij meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van de muziek verzorgen op bruiloften. DJ booth huren? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres! 

Saxofonist Bruiloft

DJ met saxofonist inhuren voor jouw bruiloft?

DJ met saxofonist op jouw bruiloft, het is een van onze populairste combinaties. Twee diverse muzikale stijlen die tijdens jouw bruiloft op verrassende wijze met elkaar samensmelten. Onze saxofonist is dan ook een fantastische aanvulling op de traditionele DJ-set. Voor een energieke live-uitvoering kunt u de show uitbreiden met vocalisten, percussionisten en violisten. Belangrijk om te weten is dat wij geen standaard DJ Drive in Show zijn. Je kunt ons omschrijven als een band van live artiesten waarbij de dirigent de DJ is.

Welke muziek past bij welke bruiloft?

Ieder bruidspaar is uniek en daardoor is iedere bruiloft anders. Wanneer je kiest voor onze saxofonist op jouw bruiloft zullen wij van tevoren het volgende bespreken: de muziekstijlen, benodigde techniek en welk team het beste past bij jouw bruiloft. Intiem tijdens de ceremonie of uitbundig tijdens het borrelen. Wat jouw wensen ook zijn, als specialist op het gebied van DJ’s, saxofonisten en andere live artiesten kunnen wij je garanderen dat wij perfect aansluiten bij jouw wensen. Bovendien worden al onze shows opgebouwd, afgebroken en verzorgd door een professionele technicus.

Professionele saxofonist voor jouw bruiloft inhuren?

Wil je een saxofonist inhuren op jouw bruiloft? Het budget wordt bepaald door de keuze van de soort artiesten en de techniek van licht, geluid en uitstraling. Wilt u een offerte aanvragen? Of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door een e-mail te sturen naar info@saxwiththedj.com of het contactformulier op onze website in te vullen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor een professionele saxofonist op jouw bruiloft in Apeldoorn, Amersfoort en omgeving.

Bekijk ook onze sociale media kanalen