DJ bruiloft Utrecht

Op zoek naar een DJ voor jullie bruiloft in Utrecht? Kies dan voor Sax with the DJ. Sax with the DJ is namelijk de nummer 1 in het verzorgen van optredens met DJ’s, Saxofonisten, Vocalisten, Percussionisten en andere live artiesten op bruiloften, bedrijfsevenementen, verjaardagsfeesten, clubs, festivals in zowel binnen- als in het buitenland. Boek onze artiesten vandaag nog voor jullie bruiloft in Utrecht!

Verschillende artiesten voor jullie bruiloft in Utrecht

De kracht van Sax with the DJ is het team dat bestaat uit professionele en ervaren artiesten die op hoog niveau optreden. Alle artiesten hebben een eigen staat van dienst en karakter, maar samen zijn ze sterk door diversiteit en enorme ervaring. Wij laten je graag kennis maken met ons team dat bestaat uit de best geselecteerde DJ’s, saxofonisten, vocalisten, percussionisten, gitaristen, violisten en andere live artiesten.

DJ bruiloft Utrecht
DJ bruiloft Apeldoorn werkwijze

De ervaring en optredens van de artiesten rijken niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland. Met geweldige shows en optredens in de UK, Verenigde Staten, Dubai, Maleisië, Italië, Mallorca, Ibiza, Duitsland, België en vele andere prachtige plekken op de wereld. Naast dat onze DJ op jullie bruiloft in Utrecht draait, heeft hij ook ervaring met bruiloften in Amersfoort, Amsterdam, Rotterdam, Apeldoorn, Arnhem en vele andere plekken in Nederland. Sax with the DJ verzorgt daar onvergetelijke shows en optredens. DJ booth huren? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres!


Ontdek de mogelijkheden

Dé perfecte belevenis voor elke gelegenheid

De muzikaliteit van de artiesten van Sax with the DJ is zeer allround en breed. Op elk feest zorgen zij voor een perfecte belevenis op basis van de wens van de opdrachtgever, bruidspaar, of event planner- organisator. Voor een bruiloft in Utrecht een DJ inhuren, ben je dus bij Sax with the DJ aan het goede adres! De artiesten van Sax with the DJ stonden al samen op het podium met o.a. Bakermat, Sam Feldt, Erik E, Roog, Armin van Buuren, Ferry Corsten, Carl Cox, Hardwell, Nicky Romero, DJ Jean en vele andere toppers. Naast dat de artiesten ook geweldige muzikanten zijn, hebben zij ook een hoog entertainment gehalte op het podium. Precies wat je zoekt bij een DJ voor een bruiloft in Utrecht.

Zoek je dus naar dat kleine beetje extra? Dan kun je met Sax with the DJ ook een saxofonist voor jullie bruiloft in Utrecht inhuren.

Bijzondere locaties

Zoek je naar een speciale locatie waar jullie DJ kan draaien op jullie bruiloft in Utrecht? Wij kunnen je helpen! De muziek van Sax with the DJ is namelijk regelmatig te horen en te zien op bekende trouw- en feestlocaties in Nederland zoals bij Kasteel Witteberg in Wassenaar, Slot Doddendael in Ewijk, Oranjerie Elswout in Overveen, Boompjes in Rotterdam, Explore Lute in Muiden, Hoeve Sparrendam in Hoevelaken, Finley in Loosdrecht, Kasteel Hooghe Vuursche en nog vele andere bijzondere locaties.

Eigen techniek in huis

Sax with the DJ heeft alles in huis voor de DJ op jullie bruiloft in Utrecht. Zo ook hun uniek eigen techniek. Dit bestaat uit diverse DJ Booth meubels, geluidssets en prachtige eigen ontworpen licht en full colour lasershows. Wij ontwerpen onze DJ booth zelf en proberen een unieke uitstraling hiermee te creëren. Van prachtige hoogglans witte LED DJ meubels, met zwevende LED dansblokken. Of industriële DJ meubels die bestaan uit een combinatie van aluminium met prachtige LED verlichting.
Wij willen er graag voor zorgen dat de DJ op jullie bruiloft in Utrecht de juiste muziek op het juiste volume laat klinken. Met uiteraard de allermooiste uitstraling passend bij de locatie en het aantal gasten. Met ruim 15 jaar ervaring en passie voor muziek, weten wij precies de juiste toon te raken.

DJ met saxofonist Utrecht

Onze werkwijze

Trouwen is een hectische bezigheid. Er gaat namelijk erg veel regelwerk aan vooraf. Om extra stress te voorkomen, volgen wij – bij het inhuren van een DJ op jullie bruiloft in Utrecht – een duidelijk stappenplan. Wanneer jullie een aanvraag doen bij Sax with the DJ, zullen wij binnen 24 uur persoonlijk contact met je opnemen. We horen dan graag de details, zodat we een offerte voorstel op maat kunnen maken. Op basis van jullie wens gaan wij het perfecte team van artiesten samenstellen. Dit kan bestaan uit een optreden van één van onze zeer ervaren allround DJ’s. Maar willen jullie nog meer entertainment, dan kan de show worden uitgebreid i.c.m. een optreden van een top Saxofonist of onze XL editie met daarbij een vocalist, percussionist of wat dacht je van een violist. Helemaal passend bij jullie wensen en budget voor een DJ op jullie bruiloft in Utrecht.

Bij beschikbaarheid plaatsen we ook vrijblijvend een optie op de gewenste artiesten en techniek voor de duur van 2 weken. Zo is er tijd om eens rustig na te denken.

Kom sfeer proeven bij Sax with the DJ

Wanneer jullie enthousiast zijn spreken wij graag af in Amersfoort om kennis te maken en nog dieper samen in de plannen te duiken. Zijn jullie dan overtuigd, dan bevestigen we de opdracht en gaan we speciaal voor jullie de artiesten en techniek reserveren. Dan zijn jullie garant van een onvergetelijk optreden van één van de artiesten van Sax with the DJ op jullie bruiloft in Utrecht. Hierna zullen we nog regelmatig contact houden tot aan de uitvoer datum. Zo kunnen we samen gaan kijken wat jullie wensen zijn qua muziek en qua uitstraling van de lichtshow, zodat alle artiesten en de techniek zich goed kunnen gaan voorbereiden.

Bekijk gerust onze sfeerimpressies, beluister onze mixtapes en neem onze referenties door.

Nu een DJ voor jullie bruiloft in Utrecht inhuren

Neem vandaag nog contact op met het team van Sax with the DJ. Wij regelen jouw entertainment graag tot in de puntjes. Vul hiervoor ons contactformulier in. Wist je dat je ook met ons kon WhatsAppen op nummer 033-2089033. Zo kan je direct je vraag stellen en met ons in gesprek komen. Wel zo makkelijk! Staat onze DJ straks – misschien mét saxofonist – op jullie bruiloft in Utrecht te spelen?