DJ booth huren

Een DJ booth huren voor een feestelijke uitstraling?

Sax with the DJ heeft diverse DJ meubels die je kunt huren! Bij een top DJ hoort natuurlijk een unieke DJ booth met LED verlichting en daar zorgen wij voor. Decoreer de feestzaal, het podium of het evenement aan met een passende DJ tafel. Kijk wat wij jou kunnen bieden!

DJ booth huren SAX with the DJ
DJ bruiloft Apeldoorn werkwijze

Soorten DJ meubels

Weet als DJ welke soorten DJ meubels er zijn en voor welke DJ booth jij wil gaan! Het maakt in dit geval niet of jij gaat draaien of dat je een DJ booth in algemeen nodig hebt. Het is belangrijk om te kijken welke DJ meubels bij het optreden passen en uiteraard welke DJ booth bij jou past. Bij Sax with the DJ hebben we diverse soorten DJ meubels die geschikt zijn voor jouw avond. Wil je weten welke DJ meubels het beste bij jou passen? Onze specialisten kijken samen met jou naar een passende DJ booth!

Benieuwd naar hun ervaringen? Bekijk onze reviews eenvoudig online.

Ontdek de mogelijkheden

Formaat DJ Booth

Wanneer je een DJ booth huurt, adviseren wij je om het formaat DJ booth goed uit te kiezen. Een kleine DJ set past al snel op een kleiner formaat DJ booth. Maar sta jij in een grote zaal met veel publiek, dan valt een klein formaat DJ booth snel in het niet. Hiervoor is een grotere DJ booth dus geschikter. Ook is het verstandig om na te gaan hoe hoog een DJ booth moet zijn. Wanneer de DJ niet groot is, is een lagere DJ booth huren meer gewenst. De DJ moet goed bij de DJ set kunnen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke DJ Booth het beste bij jou en bij de avond past. Kijk daarom samen met ons naar de juiste DJ booth, zodat jij voor die onvergetelijke avond kan zorgen!

DJ booth huren

De DJ Booth van Sax with the DJ is een uniek design in Hooglans Wit. In de meubels zit LED verlichting verwerkt, waardoor de meubels in elke gewenste kleur kunnen worden verlicht. Ook kunnen de meubels worden uitgebreid met diverse lichts en laser shows om de ruimte nog meer sfeer te geven.

Licht en Geluid DJ tafel

Bij het huren van een DJ tafel zijn licht en geluid onmisbaar. Jouw publiek op bijvoorbeeld een bruiloft wil opgaan in jouw muziek. Dit kan door Sax with the DJ geregeld worden! Net als het formaat van de DJ tafel, moet je bij het licht en geluid weten hoe groot het feest wordt. Het licht en geluid moet afgestemd zijn op de hoeveelheid publiek en de grootte van de zaal waarin je DJ tafel staat. Samen met jou kijken we naar een DJ tafel met passend licht en geluid!

Huur nu jouw DJ booth!

Jouw avond kan niet meer stuk met onze DJ booth! Heb jij al een DJ booth in gedachte? Wacht niet langer en neem contact met ons op! Samen kijken we naar de mogelijkheden, zodat jij onbezorgd jouw DJ setje kan draaien. Huur dus nu een DJ booth bij Sax with the DJ! Ook voor een DJ met saxofonist  ben je bij ons aan het goede adres!

DJ met saxofonist in Apeldoorn?

Maak jullie bruiloft nog specialer en kies voor een unieke combinatie. Bijvoorbeeld door een DJ met saxofonist op jullie bruiloft in Apeldoorn in te huren. Onze DJ draait nummers die aansluiten bij jullie muzieksmaak en onze saxofonist speelt moeiteloos mee. Liever een DJ met vocalist, percussionist, gitarist of andere artiest? Dat kan! Wij bieden eindeloos veel mogelijkheden voor het verzorgen van een spetterende act met DJ’s en live-artiesten.