DJ bruiloft

Op zoek naar een DJ voor jullie bruiloft? Alvast van harte gefeliciteerd! Jullie bruiloft wordt de mooiste dag uit jullie leven. Alles wordt tot in de kleinste details verzorgd. Ook als het gaat om een DJ willen jullie niets aan het toeval over laten. Jullie willen dat jullie trouwfeest er eentje wordt waar men nog lang over na zal praten. Met de talentvolle artiesten van Sax with the DJ maken jullie jullie bruiloft nog specialer. Wij zorgen voor een unieke mix van verschillende muziek gedraaid door een van onze ervaren DJ’s. Waarbij jullie bepalen wat precies de stijl moet zijn. Dit kan lounge of beach house zijn, maar ook dance classics, house, EDM of een mix van verschillende muziekstijlen. Onze DJ’s zijn allemaal zeer ervaren en allround qua muziek kennis en podiumervaring
Bruiloft DJ
DJ Bruiloft werkwijze

DJ OP JULLIE BRUILOFT MET LIVE MUZIKANT

We zien het steeds vaker op bruiloften, een DJ met live muzikant. Het is een originele aanvulling op jullie trouwfeest. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van een DJ op jullie bruiloft met saxofonist? De DJ zet één van jullie favoriete nummers op en de saxofonist zorgt voor jazz melodieën. Deze originele combinatie zorgt voor extra sfeer op iedere bruiloft. Liever een DJ met vocalist, percussionist, gitarist of andere artiest? Ook dat is mogelijk! Maak kennis met ons team en ontdek de mogelijkheden.

Ontdek de mogelijkheden

PASSIE VOOR MUZIEK

Onze talentvolle specialisten hebben veel podiumervaring en een passie voor muziek. En dat is terug te zien in de spetterende acts die onze DJ’s met live-artiesten verzorgen. Met professionele apparaten weten wij de juiste sfeer te creëren. Indien gewenst verzorgen wij op jullie bruiloft de zaalverlichting en overige podiumtechniek. Denk hierbij aan DJ booth, geluid, lichtshow, videowall LED inclusief visuals en lasershows. Op onze website vindt u meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van techniek.
 

BOEK DE JUISTE DJ VOOR JULLIE BRUILOFT

Willen jullie graag een DJ op jullie bruiloft met saxofonist? Of hebben jullie hulp nodig bij het boeken van de juiste artiesten? Sax with the DJ helpt jullie graag. Een perfecte voorbereiding is de basis voor een onvergetelijk huwelijksfeest. Wij bespreken dan ook de muziekstijlen, benodigde techniek en welk team het beste op jullie bruiloft past. Zodra we de plannen hebben doorgenomen doen we jullie een voorstel. Zo weten we zeker dat wij jullie een passend voorstel doen.
 

DJ OP JULLIE BRUILOFT MET SAXOFONIST BOEKEN?

Sax with the DJ biedt diverse mogelijkheden voor een spetterende live-act met swingende DJ op jullie bruiloft. Zijn jullie op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@saxwiththedj.com of 033 – 2089033. Wij vertellen jullie graag meer over de mogelijkheden omtrent een DJ op jullie bruiloft in Apeldoorn, Amersfoort en omgeving.