Licht en geluid huren

Zorg voor een onvergetelijk feest door licht en geluid te huren van Sax with the DJ! Wij maken jouw evenement compleet door een volledige licht- en geluidsinstallatie aan te bieden. Bezoekers van jouw evenement moeten versteld staan van het feest dat jij geeft. Het huren van licht en geluid is hierbij natuurlijk essentieel. Sax with the DJ zorgt voor de verhuur van licht en geluid. Benieuwd hoe wij dit voor jou kunnen verzorgen?

Licht geluid huren
DJ bruiloft Apeldoorn werkwijze

Professioneel licht en geluid

Wij zorgen voor professioneel licht en geluid om te huren dat makkelijk te installeren en te bedienen is! Ben jij de DJ van het feest? Dan zorgen wij ervoor dat jouw bezoekers de avond niet zullen vergeten. Naar aanleiding van jouw wensen bieden we jou een passende licht- en geluidsset aan om te huren. We houden hier onder andere rekening met de grootte van de ruimte en het bezoekersaantal dat je verwacht. Het geluid moet namelijk perfect aansluiten op het evenement en het doel van het evenement. Bij het huren van licht en geluid ben je dus verzekerd van een licht-en geluidsinstallatie dat aansluit op het feest.

Benieuwd naar de ervaringen? Bekijk onze reviews eenvoudig online.

Ontdek de mogelijkheden

Licht- en geluidsset voor ieder evenement

We snappen dat je een DJ booth of licht en geluid wilt huren dat aan de verwachtingen van het publiek voldoet. Door onze jarenlange ervaring met verhuur van licht en geluid, snappen we dat dit afgestemd moet zijn op het publiek. Zo verschilt ieder evenement en kan licht en geluid van invloed zijn op de sfeer. Wil jij een te gek feest neerzetten, waarbij iedereen de dansvloer op gaat? Dan zorgen wij ervoor dat het volume van het geluid hoger kan en dat lichteffecten intenser zijn! Natuurlijk kun je ook licht en geluid huren voor rustige evenementen, waarbij het licht en geluid op de achtergrond moet zijn.

Live artiest

Voor de ultieme beleving van het feest, kunnen wij ook voor een live artiest zorgen! wij hebben hiervoor een groot netwerk, waardoor er voor ieder evenement een passende artiest beschikbaar is. Vraag dit aan onze specialisten voor het huren van licht én geluid en kom erachter welke artiest bij jouw feest past.

DJ met saxofonist in Apeldoorn?

Voor het huren van licht en geluid ben je bij Sax with the DJ aan het juiste adres! Wij zorgen voor een onvergetelijk feest. Wees daarom verzekerd van de beste licht- en geluidsset door dit vandaag nog te huren voor jouw evenement. Wij helpen je graag bij de juiste keuze, want ook wij willen dat het een geslaagd feest wordt. Neem daarom meteen contact met onze verhuur van licht en geluid op door een e-mail te sturen naar info@saxwiththedj.com of het contactformulier op onze website in te vullen.