SHANNA MICHELLE

Shanna Michelle is een veelzijdige Nederlandse artiest in de entertainmentindustrie. Als zangeres, actrice en danseres trad ze op in concerten, musicals en diverse prestigieuze evenementen in Nederland en de rest van de wereld. Zij is fantastischals zangeres en danseres tijdens de shows van Sax with the DJ voor op je huwelijksfeest, of festival. Maar ook weet zij ieders emotie te raken tijdens haar optredens op bijvoorbeeld je huwelijk ceremonie, diner of borrel.

Shanna is in 2017 afgestudeerd met een Bachelor diploma Podiumkunsten aan het Lucia Marthas Instituut voor Podiumkunsten in Amsterdam. Tijdens haar laatste trainingsjaar werd ze gecast in de hitmusical The Bodyguard. Na haar afstuderen kreeg ze een rol in de Nederlandse productie van Gloria Estefans nieuwe musical On Your Feet! optreden in het ensemble en de hoofdrol van Gloria Estefan gedurende een heel jaar. Hierna trad ze toe tot de Original London Cast of On Your Feet! en maakte haar West End-debuut in het London Coliseum in 2019.

Shanna staat ook bekend als leadzangeres in de muziekindustrie over de gehele wereld.  Ze voert een eclectische verscheidenheid aan genres uit, waaronder pop, soul, rock en jazz.

vocalist

IMPRESSIE

SHANNA MICHELLE BOEK JE BIJ SAX WITH THE DJ

Meer informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook onze sociale media kanalen