MAUREEN MAC GILLAVRY

Maureen Mac Gillavry is een getalenteerde zangeres met een indrukwekkende carrière. Na haar afstuderen aan het conservatorium in Tilburg, waar ze zich specialiseerde in Muziektheater, heeft ze haar stempel gedrukt op de internationale muziekscene.

Maureen begon haar carrière als zangeres voor Aida Cruises, waar ze optrad in Miami, New Orleans en het Caribisch gebied. Terug aan land speelde ze hoofdrollen in grote producties zoals ‘Tanz der Vampire’ in Hamburg, Köln en Stuttgart, evenals ‘Jesus Christ Superstar’, ‘Hair’ en ‘Bat out of Hell’. Met haar veelzijdige stem en podiumervaring heeft Maureen ook succes geboekt op tournee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland met de musical ‘We Will Rock You’. 

Maureen is nu een bekende artieste en wordt regelmatig geboekt voor grote evenementen, feesten en gala’s in heel Europa. Haar dynamische stemgeluid en uitstekende podiumprésence maken haar een populaire keuze voor organisatoren die op zoek zijn naar een veelzijdige zangeres om hun evenement tot leven te brengen.

Maureen Mac Gillavry Zangeres

FOTO IMPRESSIE

TE BOEKEN ALS:

Zangeres

Pianiste

 

SPECIALITEITEN:

Ceremonie, Borrel, Festival, Musical, Televisie Optredens, DJ Shows

MAUREEN MAC GILLAVRY BOEKEN DOE JE BIJ SAX WITH THE DJ!

Meer informatie aanvragen

Meer informatie Artiest(en) of Act(s)

  • :
  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook onze sociale media kanalen