SAX with the DJ

Sax with the DJ

Welkom!
Super leuk dat je ons een bezoek brengt! Kijk gerust rond om een goede impressie van onze mogelijkheden te krijgen. Wil je gewoon direct met ons in contact komen? Stuur HIER je bericht of bel direct met ons op 033-2089033

Wij zijn de specialist in het verzorgen en samenstellen van unieke shows met DJ’s,  saxofonisten, vocalisten, percussionisten en diverse andere live-artiesten. Zijn jullie bezig met de organisatie van jullie droom bruiloft, uniek bedrijfsevenement, spetterend verjaardagsfeest of heerlijk festival? Sax with the DJ is een zeer ervaren act die met ruim 15 jaar ervaring en een team van fantastische artiesten voor iedere gelegenheid een heerlijke muzikale show kunnen verzorgen. Zo zijn wij ook bekend van het RTL4 televisie programma Married at first Sight, waar wij al een aantal seizoenen alle huwelijksfeesten voor verzorgen.

Saxofoon

Vind de artiesten

voor jullie feest

Maar wat is dan de beste keuze?

Daar helpen wij je graag bij!  Wij hebben een enorm gevarieerd netwerk van top DJ’s, Saxofonisten, Vocalisten, Percussionisten, Violisten, Gitaristen, Pianisten en ander live artiesten. Zo kunnen wij voor jou de perfecte muzikale belevenis organiseren voor elk gewenst moment.

Of het nu is voor een unieke bruiloft, een romantische ceremonie, een spetterend bedrijfsfeest, een knallend verjaardagsfeest, zomers festival of ander evenement, dan is Sax with the DJ jouw partner in crime voor de organisatie en uitvoering! Wij hebben alles in huis!

DJ en saxofonist boeken? Neem contact op

''We hebben er 1 woord voor: Fantastisch!''

‘We hebben er 1 woord voor: Fantastisch! Alles klopte, DJ en saxofonist zorgde voor een knal feest, waar iedereen over na gaat praten! Zeker een aanrader!!”

Sebastiaan en Anieke

 

''De combinatie DJ en Saxofonist is echt super''

 
”Sax with the DJ heeft de feestavond op onze trouwdag bijzonder goed ingevuld, de combinatie dj en saxofonist is echt super.
Onze gasten en wijzelf hebben de avond in een heerlijke music flow beleefd.
Norbert bedankt!”
Petra en Gaston

''Wat een geweldig feest!''

Vanaf de openingsdans tot het einde van ons feest hebben wij en iedereen met ons geweldig genoten van het enthousiaste optreden van Sax with the DJ.
Het kon niet beter! De combinatie van DJ, saxofonist én percussionist was super. ‘

Vanaf het eerste nummer stond iedereen op de dansvloer en is daar niet meer afgekomen.
Al bij de eerste kennismaking met Norbert van Sax with the DJ hadden we het gevoel dat zij ons feest konden laten slagen en dat is meer dan gelukt!

We kijken nu al uit naar ons eerste lustrum 🙂

Peter en Ellen

 

''Een echte aanrader''

”Vanaf het aanvragen van de offerte tot en met het feest was het werkelijk fantastisch! Een echte aanrader voor iedereen die verzekerd wil zijn van geweldige muziek en een perfecte sfeer op zijn of haar bruiloftsfeest!”

''Enorm mooie show''

”Wat een geweldig feest dankzij de mannen van Sax with the DJ, ze hebben er een enorm mooie show van gemaakt!”

''Professioneel feest''

”Het contact met Sax with the DJ verliep heel goed. Ze nemen alle tijd in een telefoongesprek.

Ze hebben ook de muziekmix voor onze openingsdans verzorgd en dit verliep ook prettig. Iets aanpassen? Speciale wensen? Geen probleem!

Met Sax with the DJ heb je een professioneel feest. Zeker een aanrader. Bij ons stond de dansvloer vanaf de start meteen goed vol.”

Patricia en Philippe

''Kwaliteit en klasse''

”’KWALITEIT EN KLASSE, daar staat “Sax with the DJ” voor!! We hebben ontzettend positieve reacties gekregen op ‘’onze DJ, Norbert” en zijn team. Ze voelden de sfeer van ons feest heel goed aan, de saxofonist speelt de sterren van de hemel en nemen een fantastische geluidsinstallatie mee.”’

Jeen & Simone

Maak kennis met de artiesten

Julian Black
Julian Black
Lize van der Laan
Lize van der Laan
Shanna Michelle
Shanna Michelle
Ruby Prophet
Ruby Prophet
Saxs Symbol
Saxs Symbol
Amanda Simons
Amanda Simons
JT-CUSSION
JT-CUSSION
Percussionist
Saxy Mr S
Saxy Mr S
Saxofonist
Tom Jacks
Tom Jacks
Saxofonist
Ben Rodenburg
Ben Rodenburg
Saxofonist
Micky Hurts
Micky Hurts
Vocalist | MC
André Tatipikalawan
André Tatipikalawan
Percussionist
Benjamin Kuijpers
Benjamin Kuijpers
Saxofonist
Norbert de Bot
Norbert de Bot
Allround DJ

Bekijk Sax with the DJ in actie

DJ met saxofonist

Of je nu op zoek bent naar een DJ met saxofonist, DJ met vocalist, DJ met percussionist, DJ met violist of DJ met gitarist. Sax with the DJ biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van DJ met live artiesten en entertainment. Wij zorgen voor een spetterende live-act met swingende DJ’s op ieder festiviteit. Dus ook op jouw bruiloft, verjaardagsfeest, jubileums, bedrijfsfeest, festival of ander evenement. Wat kunnen wij voor jou doen?

Ontdek de mogelijkheden

ONS AANBOD

Via Sax with the DJ kun je diverse DJ’s en live artiesten inhuren. Veel podiumervaring en een passie voor het vak is wat deze groep muziekfanaten biedt. Wil je een DJ met saxofonist boeken op jouw feest in bijvoorbeeld Apeldoorn, UtrechtAmersfoort? Of zoek je ceremonie muziek voor jouw bruiloft?  Of ben je juist nog op zoek naar de juiste DJ met entertainment? In beide gevallen staan wij voor je klaar. Omdat ieder feest een eigen doelgroep heeft, bespreken wij graag voorafgaand aan het feest de muziekstijlen, locatie en benodigde techniek. Op basis van jouw wensen doen wij je een voorstel omtrent welk team het beste aansluit bij jouw evenement. Ben je er zeker van dat onze DJ met entertainment naar wens is, dan kun je overgaan tot de boeking.

DE JUISTE TOON RAKEN

Of je er nu voor kiest om een DJ en saxofonist te boeken of een ander soort entertainment. Met een act via Sax with the DJ gaan de voetjes sowieso van de vloer! Het is juist de combinatie van de hieronder genoemde eigenschappen die op feesten en evenementen verrassend goed werken.

 

Talentvolle specialisten

De kracht van Sax with the DJ is het team dat bestaat uit talentvolle specialisten. Allen met een eigen karakter, maar samen sterk door diversiteit. Maak alvast kennis met ons team dat bestaat uit de beste DJ’s met saxofonisten, vocalisten, percussionist en andere artiesten.

Bijpassende techniek

Van DJ met saxofonist tot DJ met violist. Bij een DJ met entertainment hoort natuurlijk de beste techniek. Wij zorgen voor alle benodigde apparatuur. Denk hierbij aan een professionele DJ booth met stageblocks, A-merk geluidsinstallatie en mooie lichtshows. DJ booth huren? Of licht en geluid huren? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres!

Wij willen er graag voor zorgen dat er tijdens jouw feest de juiste muziek op het juiste volume klinkt. Met 15 jaar ervaring en passie voor muziek, weten wij precies de juiste toon te raken tijdens jouw feest.

SHOWTIME MET BIJVOORBEELD EEN DJ EN SAXOFOON

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen wanneer je een dj en saxofonist wilt boeken of wanneer je gaat trouwen in het buitenland? Neem dan gerust contact met ons op via info@saxwiththedj.com of vul het contactformulier op onze website in. Onze medewerkers denken graag met jou mee om samen het juiste entertainment te vinden voor jouw feest. Heb je al een keuze gemaakt? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan. Bijvoorbeeld voor een DJ met saxofonist dat garant staat voor een onvergetelijk feest!

Bekijk ook onze sociale media kanalen